Hem

skriet@skriet.com

Hosted


Hosted Exchange, företag in i framtiden

 

Oavsett om du driver en byggfirma, ett konsultföretag, är revisor eller advokat är Internet och e-post en nödvändighet. För 10-15 år sedan var en hemsida och egen exchange server ingen nödvändighet, men idag skulle företag inte klara sig utan det. Krav på ökad tillgänglighet och den ökande konkurrensen i verkligheten och på nätet gör att vi ständigt måste hålla kontakten. Microsoft Hosted Exchange hjälper dig och ditt företag att effektivisera er e-posthantering. Med hjälp av Hosted Exchange tar Ipeer er in i framtiden och ni behöver inte lyfta ett finger för att er e-posthantering ska fungera felfritt.

Microsoft Hosted Exchange 2010 är e-postlösningen som är speciellt framtagen för små och medelstora företag där effektivitet och vinst ligger i fokus. Hosted Exchange från Ipeer en tjänst framtagen för att ni ska ha en fungerande och effektiv e-postlösning utan att själva behöva stå för investering av infrastruktur, licenser, uppdateringar, hårdvara, mjukvara och mer. Kontakta Ipper och beställ Microsoft Hosted Exchange och ni kan helt och hållet fokusera på er egen verksamhet.
Microsoft Hosted Exchange 2010 från Ipeer innebär att ni får alla fördelar och funktioner som redan finns inbyggt i systemet, samtidigt som ni slipper dyra investeringar i exempelvis en egen exchange server med allt vad det innebär, såsom hårdvara, mjukvara, infrastruktur, underhåll och extra arbetskraft. Dessutom slipper ni ödsla dyrbar tid på er e-postlösning och får då mer tid att lägga på er kärnverksamhet.

För ett företag är det viktigt och grundläggande att ha god kommunikation inom verksamheten och med dess kunder, samarbetspartners och klienter. Microsoft Hosted Exchange från Ipeer är den bästa lösningen då företaget och dess anställda kan vara uppkopplade mot samma exchange server oavsett vart de befinner sig.

MAPI och ActiveSync
Med MAPI och ActiveSync räcker det med en mobiltelefon eller annan handhållen enhet för att kunna logga in. Redigera och skicka mail oavsett om du befiner dig hemma eller på kontoret. Dela dokument och håll kalendern uppdaterad på resande fot eller i sommarstugan. Med Microsoft Hosted Exchange är allt möjligt.

Det finns många fördelar med Hosted Exchange. Bland annat är det en fördel med Outlook som e-postklient då programmet alltid är tillgängligt på skrivbordet, i webbläsaren och i mobiltelefonen. Microsoft Hosted Exchange är en kostnadseffektiv, bekväm och enkel lösning för ditt företag och alla inblandade parter.

Att underhålla och sköta driften av sin egen exchange server är kostsamt, tidsödande och krångligt. Men med Hosted Exchange från Ipeer får du uppleva bekvämligheten med att lägga ansvaret i erfarna och kunniga händer.