Hem

skriet@skriet.com

Babykläder och barnkläder via postorder


 

 

Att handla bebiskläder på nätet via postorder är ett smidigt, tidssparande och smart koncept. Bland oss svenskar har det blivit till en vardag att handla prylar och saker som elektronik och kläder men tom mat på nätet. Därför valde vi att starta upp vår verksamhet där vi säljer baby och barnkläder via postorder. Det är först och främst småbarnsföräldrar som vi vänder oss mot, föräldrar med småbarn i åldern 0 till 6 år. I butiken hittar ni ett brett utbud av unisex barnkläder och bebiskläder.


Vi satsar på att ta in märken runt om i världen, barn och babykläder som kanske inte finns i varenda butik på nätet. I butiken finns det olika kategorier uppdelade i avdelningar efter vad man som kund letar efter, babykläder 0 - 2 år, barnkläder 2 - 6 år, rea barnkläder, unisex barnkläder, prematurkläder och barnskor. Det ska gå lätt att hitta och smidigt att lägga sin order, efter varje lagd order skickar vi närmaste vardag med Posten. För de som är osäkra på storlekar så har vi en även en utförlig storleksguide barn, där måtten mäts i centilong vilket motsvarar barnens mått i centimetrar. Vilka mått det enskilda plagget ser man direkt på produktsidan. Allt för att underlätta för kunderna.


Vi samarbetar med stora aktörer inom E-handeln, bl.a. Posten AB, Svea Ekonomi AB och Payson AB. Payson sköter konsumenternas kortbetalningar och banköverföringar i samarbete med VISA, Mastercard, Handelsbanken, SEB och Swedbank och Svea Ekonomi sköter delbetalningar och fakturor, du kan också välja att betala mot Postförskott. Posten levererar våra orders ut till konsumenterna.


Handla babykläder och barnkläder via postorder hos oss, vi har säkra betalsätt och snabba leveranser! Välkommen önskar vi på Småfrön Barnkläder!


 

 

 

|