Hem

skriet@skriet.com

Barnkläder på Rea


 

 

Att köpa barnkläder online kan jämföras med att handla i rean på barnkläder, anledningen är att generellt är det mycket billigare för konsument att handla barnkläder online än direkt i fysisk butik. Detta beror på att kostnaderna är lägre för ebutiken än den fysiska butiken. Många småbarnsmammor älskar att frossa i rean på barnkläder och fynda billiga märkeskläder till barn. Förut var det oftast utgående sortment av barn och babykläder som reades ut, men idag är det vanligt att man hittar ordinarie sortiment när man letar i rean på barnkläder.

Barnkläder på nätet är trendigt
Billiga märkesbarnkläder på nätet är lätt att hitta och utbudet är stort. Det är trendigt och det underlättar att köpa barnkläder på nätet då vi lever i ett samhälle när tiden är svår att få att räcka till. Därför väljer många småbarnsföräldrar att handla kläder på nätet istället för i fysisk butik. Bra att veta när man ska handla barnkläder på nätet i Sverige är att det är 14 dagars full ångerätt /öppet köp.

Barnskor och babyskor
Barnskor och babyskor är också vanligt att man köper på nätet, samma regler gäller vid handel på internet inom Sverige, det är 14 dagars full ångerrätt / öppet köp när man köper barnskor på nätet. Tips är att mäta barnets fötter innan man handlar. Ta ett A4-ark och lägg på golvet mot väggen, ställ barnet på arket med hälen mot väggen, dra ett streck framför tån som sticker längst ut. Mät sedan från sträcket till sidan som lades emot väggen, där är barnets mått på foten. Tänk också på att vid köp av vinterskor till barn ska man få i en tjock strumpa också, så där bör vara 1,5 – 2 cm växtmån på barnskorna.

Babykläder
Kläder till de allra minsta är väldigt populärt att handla över internet, när man handlar babykläder är det är inte samma krav att plaggen ska sitta som på en vuxen människa. Babykläder ska vara lätta att ta på och av samt det ska vara lätt för babyn att röra sig när dem bär plaggen. Tips är att kika i en storleksguide för barn och babykläder innan man klickar hem ordern. Det finns även storlekstabeller för barnskor och babyskor.
Besök oss gärna på Småfrön för att se vilka märkesbarnkläder, babykläder och barnskor vi erbjuder. Vi har även rea på barnkläder och ett stort utbud av unisexkläder till barn. Säkra betalsätt och snabba leveranser hos Småfrön.

 

 

 

|