Hem

skriet@skriet.com

Staket


 

 

Stängsel, grindar och staket

Välkommen till Stängselbutiken – Sveriges största webbshop för stängsel, grindar och staket. Vi säljer allt det som du behöver för inhägnaden. Känn dig fri att surfa runt en stund i vår webbshop så att du kan bilda dig en uppfattning om vårt enormt stora utbud av stängsel, grindar och staket.
Vare sig du ska bygga en ny hundgård, slänga upp en större inhägnad i hästhagen eller sätta upp ett nytt staket runt den egna villatomten så finns det en rad olika ting av större eller mindre mått som du behöver. Allt detta – och mer därtill – kan du hitta hos oss till mycket vettiga priser. Vi säljer till exempel ett mycket praktiskt så kallat stängselpaket vars innehåll sannerligen inte går av för hackor. Vi snackar bland annat om fyra olika varianter vad gäller själva längden på ditt stängsel; 25, 50, 75 och 100 meter. Paketet innehåller i övrigt stolpar, nät, strävor och andra detaljer. Komplettera gärna detta paket med extra hörn och ändstolpar. Vi kan för övrigt erbjuda fem års rostskyddsgaranti på våra produkter.

Grindar
En grind har i alla tider haft en närmast unik förmåga att ge vilket staket eller stängsel ett rejält lyft vad gäller stil och look. Vill du skapa en slotts- eller herrgårdsliknande atmosfär över infarten till din villa så ska du genast se till att skaffa dig en rejäl grind som på ett kraftfullt sätt markerar en tydlig gränslinje mellan din egendom och världen som finns där utanför.

Vi kan erbjuda en mängd olika grindar i minst lika många olika utföranden. Här hos oss hittar du grindar som passar till det mesta. Välj exempelvis mellan motordrivna grindar och grindar utan motor. Vi kan erbjuda en mängd olika paketlösningar vilket i sig är en garanti för att du ska kunna hitta just de grindar som du är på jakt efter här hos oss. Vill du skänka ditt hus en nobel känsla av exklusivitet och klass så ska du satsa på att hänga upp ett par grindar vid infarten till ditt hus.

Staket
Vi kan även erbjuda ett stort antal olika lösningar när det gäller staket. Vare sig du letar efter ett klassiskt trästaket eller ett staket i rostfri metall så hittar du ditt staket hos oss. Ett staket skänker eleganta hem en lyxig känsla och ökad prestige. Du höjer inte bara tomtens standard med ett nytt staket, utan bidrar även till ett avsevärt lyft rent designmässigt.

 

 

Sparande |